Προστασία ΙδιωτικότηταςΣεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Oceancube σέβεται τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα σας και σας εγγυάται ότι πληρεί τις προϋποθέσεις φύλαξης και μη εξουσιοδοτημένης κοινοποίησης σε τρίτες οντότητες.

Διαφημιστική προώθηση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δε συνεργαζόμαστε με καμία διαφημιστική εταιρεία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση για διαφημιστικούς σκοπούς και δε θα προωθηθούν σε κανέναν άλλον φορέα.

Cookies

Χρησιμοποιούνται cookies για την καταγραφή πληροφοριών του προφίλ των χρηστών, όπως για παράδειγμα το εξατομικευμένο καλάθι αγορών τους. Μάθετε περισσότερα...

Ασφάλεια

Η Oceancube κάνει χρήση σύγχρονης τεχνολογίας κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά των δεδομένων που ανταλλάσσονται στην ιστοσελίδα μας (up to 256 bit – AES). Αυτό δεν ισχύει μόνο κάθε φορά που αποστέλλονται και λαμβάνονται πληροφορίες που αφορούν οικονομικά δεδομένα από τους χρήστες αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια επίσκεψης τους στην ιστοσελίδα μας.

Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, έτσι ώστε να παράσχουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία και ασφάλεια, όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα από την Oceancube στο μέλλον, παρακαλούμε ενημερώστε μας στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@oceancube.gr.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ πελάτη των υπηρεσιών της Oceancube υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Oceancube διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/ πελατών της και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/ πελάτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Oceancube.